Fortis Eyewear

Fortis Eyewear

Het engelse bedrijf Fortis Eyewear maakt sind enkele jaren super coole zonnebrillen speciaal voor de karpervissers.  Direct sinds de lancering bleek dit een schot in de roos. De zonnebrillen zien er niet alleen cool uit maar zijn ook nog zeer functioneel. Door gebruik te maken van de X-Bloc technologie werken deze brillen beter dan andere merken op de markt. Je ziet simpel wel meer vis zwemmen of je kan de bodem beter zien. De x- Bloc technologie zorgt er ook voor dat je niet de hele dag met je zit te “knijpen” dit voorkomt hoofdpijn.

Inmiddels is de range erg uitgebreid en is er voor elke smaak wel een Fortis zonnebril te vinden. De Fortis brillen zijn ook nog eens erg betaalbaar , de prijzen beginnen bij 32,50 en de duurste modellen kosten 59,99.

Na de komst van de “oldskool” bucket hats brengt Fortis nu ook een gehele range Snugpak kleding uit. Deze kleding is in Engeland zeer populair gebleken. De jassen uit de Snugpak range zijn zeer comfortabel , licht en extreem warm. De Snugpak jassen zijn in een olive green en stoere camou uitvoering verkrijgbaar.